Përralla si Wini Pooh, Disney u vjen në ndihmë prindërve

Një ndër personuini-300x225azhet më të dashur të fëmijëve u vjen në ndihmë prindërve dhe gjyshërve për t’u bërë tregimtarë të mirë përrallash. Gjiganti i produksioneve për fëmijë, Disney, propozon projektin e tij më të ri “Winnie The Pooh, si të mësojmë t’u tregojmë fëmijëve përralla”. Në të, prindërit dhe gjyshërit gjejnë këshilla, sugjerime dhe truke me të cilat mund të shndërrohen në tregimtarë të vërtetë.

Projekti e mori shtysën nga një studim që evidentoi dëshirën e prindërve për të qenë më të përgatitur në tregimin e përrallave dhe historive për të vegjlit. Materiali i nevojshëm është publikuar edhe në faqen e kompanisë.