Përplasje e ashpër e Milaim Zekës e Mulla Osmanit (Video)

viber-image_1476641452-3672222Mysafirë të kësaj jave n’Kosovë Show ishin Sabri Fejzullahu, Milaim Zeka dhe Hoxhë Mulla Osmani. Në pjesën e parë të emisionit mysafir ishte Sabri Fejzullahu, për të cilin së fundi janë shpërndarë lajme të rreme në rrjete sociale, gjoja se ai kishte vdekur. Ai foli për shumë tema. Pjesa e dytë e emisionit u përshkua nga një debat i nxehtë ndërmjet Hoxhë Mulla Osmanit dhe gazetarit Milaim Zeka, lidhur me Kishë katolike të ndërtuar në Llapushnik. Mulla Osmani ishte kundër këtij objekti fetar ndërsa Milaim Zeka ishte pro tij. Më interesant këtë debat e bëri fakti që të dy mysafirët janë nga Drenica. Për më tepër shikojeni emisionin e plotë: