Përpjekjet për ikje nga Kosova nuk ndalen me polici

Deputetja Teutë Sahatçija nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se ndalimi i ikjes së të rinjve nga Kosova e pavarur, për të siguruar bukën e gojës për vete dhe familjarët, nuk ndalet me anë të policisë dhe EULEX-it. Sipas saj rrugë për këtë është, ndalimi i korrupsionit dhe hapja e vendeve të qëndrueshme të punës.

Ajo ka kritikuar Kryeministrin Hashim Thaçi dhe Qeverinë e Kosovës që nuk ka mundësuar një jetë më të mirë për qytetarët, duke detyruar sipas saj edhe njerëzit e ndershëm, që për një jetë më të mirë të bien viktima të trafikantëve./LajmeOnline/