Përpjekja e parë për t’i ringjallur të vdekurit bëhet këtë vit

Përpjekjet e para për t’i kthyer njerëzit prapa në jetë nga vdekja pritet të fillojnë këtë vit.

Bioquark, një kompani nga Filadelfia, SHBA njoftoi në fund të vitit 2016 se besojnë se vdekja e trurit nuk është e ‘pakthyeshme’.

Dhe tani, CEO Ira Pastor ka zbuluar se së shpejti do të fillojnë testimin e një metode të padëgjuar të qelizave burimore në pacientët e një vendi të paidentifikuar në Amerikë Latine, duke i konfirmuar detajet në muajt e ardhshëm,

Për t’u shpallur zyrtarisht i vdekur në shumë vende, duhet të përjetoni humbjen e plotë të funksionit të trurit, ose ‘vdekjen e trurit’.

Sipas Pastor, Bioquark ka zhvilluar një sërë injeksionesh të cilat mund ta “ristartojnë” trurin – dhe kanë në plan që t’i provojnë në njerëz këtë vit.
Ata nuk kanë plane për t’i testuar ato në kafshë fillimisht.