Përleshje e ashpër mes shqiptarëve dhe romëve në Greqi

Një grup shqiptarësh dhe romësh janë përshirë në një sherr masiv mes tyre jashtë një lokali plazh në Greqi.

Ngjarja ka ndodhur në të gdhirë të 21 gushtit në zonën e Αλυκές Χαλκίδα, ndërsa policia greke nuk kishte nxjerrë deklaratë për ngjarjen.

Përleshja është zbuluar nga mediat lokale greke, të cilat shkruajnë se 3 shqiptarë u përfshinë në një sherr masiv me gjashtë romë. Dy prej shqiptarëve u plagosën rëndë dhe u dërguan në spital, të cilët kanë pësuar dëmtime të mëdha.

Sipas mediave, policia nuk ka arrestuar asnjë prej autorëve, pasi mundën të largoheshin.