Përjashtohet nga koncerti Jennifer Lopez

foto (11)Jennifer Lopez është larguar nga një koncert para 60 milionë shikuesve,pasi një listë “idiote” me kërkesa që ajo i kishtë dërguar organizatorëve.

Këngëtarja 43 vjecare,thuhet të ketë insistuar që ata ti siguronin një avion privat dhe dhjetra dhoma hoteli për stafin e saj,duke përfshirë edhe stilistët e saj,asistentët dhe kuzhinierin.

Zyrtarër e indinjuar të cilët dëshironin ta kishin Lopez në cermoninë me rastine hapjes së Premierë Ligës së Indisë,u detyruan që të tërhiqen.

“Kërkesat ishin të egra.Ajo i dha vetes cmimin në atë formë sa të përjashtohet nga ngjarja.Kjo ishte idiotësi,pasi audienca për këtë ngjarje ishtë shumë e madhe”,tha një burim.

Ndërkaq,zëdhënësi J-LO tha se ajo kishte hedhur poshtë marrëveshjen për shkak se këngëtarja ishte shumë e zënë me incizimin e albumit.