Përjashtohet Jennifer Lopez

Jenifer2Jennifer Lopez është larguar nga një koncert par e 60 milionë shikueseve , pasi një listë “idiote” me kërkesa që ajo i’a kishte dorëzuar organizatorëve.

Këngëtarja, 43 vjeçare, thuhet të ketë insistuar që ata ti siguronin një avion privat dhe dhjetëra e dhoma hoteli për stafin e saj , duke përfshirë edhe stilistët e saj, asistentë dhe kuzhinierin.

Zyrtarët e indinjuar të cilët dëshironin që ta kishin Lopez në ceremoninë me rastin e hapes së Premier Ligës së Indisë, u detyruan që të tërhiqen.

“Kërkesat ishin të egra. Ajo i dha vetes çmim në atë formë sa të përjashtohet nga ngjarja. Kjo ishte idiotësi, sepse audienca për këtë ngjarje është shumë e madhe “, tha një burim.

Ndërkaq, zëdhënësi I J-Lo tha se ajo kishte hedhur poshtë marrëveshjen për shkak se këngëtarja isht r zënë me incizimin e albumit./LajmeOnline/