Përgatisni në shtëpi këtë pije për të çliruar stresin dhe qetësuar menjëherë nervat!

Kjo është një pije shumë e thjeshtë, me përbërës natyral, që mund të qetësojnë menjëherë nervat dhe çlirojnë stresin.

Të gjithë përballemi çdo ditë me situata stresuese, që shpesherë na duket e pamundur të kapërcehen.

Sipas “National Institute of Mental Health”, stresi është përgjigja e trurit ndaj çdo shqetësimi të mundshëm. Kështu që herën tjetër që do të përballeni me një situatë stresuese dhe do të ndiheni të ngarkuar emocionalisht, përgatisni këtë pije dhe çlironi menjëherë stresin.

Përbërësit:

Gjysmë pjepri;

Gjysmë limoni i qëruar;

2 mollë;

1 filxhan spinaq;

Përgatitja:

Hidhini të gjithë përbërësit në një blender dhe pija juaj është gati. Ju bëftë mirë!