Përdori pasurinë e vëllezërve, ky ishte vendi ku Barushi ia linte lekët e dhuratat të dashurës

Prej dy vitesh, vajza nga Manza arriti t`i zhvaste 60 milionë lekë djalit nga Kulla e Durrësit, i cili mban postin e drejtorit të Postës në fshatin e saj. Historia tragjedi-komike ka një fund të hidhur për të dy. Djali harxhoi gjithë kursimet e vëllezërve që punojnë si emigrantë në Itali e Gjermani, ndërsa vajza është arrestuar pas denoncimit të tij. Ajo që ngelet pas kësaj është mobilimi i shtëpisë së vajzës dhe veshjet e shtrenjta e bizhutë që i morri djalit.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim