Përdoreni këtë përzierje për 3 netë dhe do të keni lëkurë pa akne si të kësaj vajze

ë garantojnë se sa të fuqishme mund të jenë për të trajtuar në të vërtetë problemin. Sigurisht ato sjellin edhe probleme me shëndetin dhe mirëqenien tonë.

Prandaj, në këtë artikull do t’u sjellim përdorimin më të mirë të dy përbërësve, patates dhe limonit për të luftuar pikat e zeza në fytyrë, që sulmojnë gjithmonë fytyrën, në çdo stinë. Sipas përvojës së një blogere, e cila e ka ndarë përvojën e saj në internet duke marrë dhejëtra e qindra shpërndarje.

Për çfarë keni nevojë:
1 patate
½ gotë lëng limoni

Përgatitja:
Grini pataten dhe më pas përziejeni me lëngun e limonit. Metoda më efektive për ta përdorur është ta aplikoni këtë kurë në shtëpi me lëvizje delikate të tërthorta. Lëreni të qëndrojë për 20 minuta dhe lajeni fytyrën me ujë. Mos harroni ta përdorni për 3 ditë radhazi.