“Përbindëshi” i njohur si Chupakabra therri 42 dele në Honduras (Video)

cupakabraaa-1-1

Tërë ngjarja ka ndodhur dy ditë më parë. Punëtorët që kanë punuar në atë pronë, në orën pesë të mëngjesit, gjeti një “masakër” sepse 42 dele u masakruan, por nuk hahen. Shumë prej tyre gjak deri në vdekje, dhe të tjerë u plagosën.
Shekullore miti i “Chupakabra” merr dimensione të reja. Thashethemet e krijesës misterioze ekzistenca e të cilave kurrë nuk ka qenë provuar dhe që besohet të ekzistojnë në Amerikën Qendrore, përsëri aktuale.
Kongresmeni Valentin Suarez i cili zotëron pronë, tha ferma kishte 200 dele.

“Këtu kam qentë dhe rojet, por askush nuk dëgjuar asgjë”, ka thënë Suarez.

Policia inspektuar vendin, dhe veterinerët nuk e përjashton mundësinë që të delet therur me shpatë, apo besojnë se ajo është bërë nga një tjetër kafshë të çuditshme.

Fshatarët janë të bindur se ajo kafshë e cila Chupakabra mnogummina besoj se ka, por kurrë nuk kanë provuar.

Shih pamjet e supozuar të kafshëve bëhen katër vjet më parë.