Përbërësi që rrit flokët në mënyrë të çmendur

Disa njerëz janë të bekuar me flokë të gjatë, të fortë dhe me ngjyrë natyrale perfekte. Por, ka të tjerë që përpiqen të rrisin ato me metoda të ndryshme, që përveçse të kushtueshme janë edhe shumë të dëmshme. Në qoftë se ju i mbani flokët të hidratuar mire, mund të parandaloni rënien e dhe të nxisni zgjatjen e tyre.

Vazelina është përbërësi ideal që ju duhet për të pasur flokë të gjatë në vetëm pak kohë. Ajo ushqen flokët dhe i forcon ato.
Përdorni pak vazelinë për majat e djegura dhe të thata të flokëve.

Mund ta aplikoni edhe direkt në lëkurën e kokës duke e masazhuar ngadalë. Kjo do të nxisë rritjen e shpejtë të flokëve. Mënyra më e mirë për të aplikuar vazelinë në kokë është para se të shkoni të flini. Lëreni të veprojë gjatë natës dhe lajini të nesërmen në mëngjes.

Rekomandohet të përdoret vetëm 1 herë në javë. Vazelina është shumë e yndyrshme. Nëse mendoni se shmapoja juaj nuk është e mjaftueshme për ta larguar atë, shtoni në të edhe 1 lugë çaji sodë buke dhe më pas lajini si zakonisht.