Për vrasjen e ish-ushtarit të UÇK’së flasin familjarët dhe bashkëluftëtarët (Video)


Rrefehet familja Curri by GazetaExpress
Dy ditë pas vrasjes misterioze të ish-pjesëtarit të UÇK’së Bedri Curri, sot kanë folur për RTK’në familjarët e të ndjerit.
Ata kanë deklaruar se i biri i tyre nuk ka pasur problem me askënd ndërkaq i kanë quajtur spekulime raportimet rreth arsyes së vrasjes së Bedriut.

Ata besojnë se organet e drejtësisë do ta zbardhin vrasjen.

Fatmir Kiçina, bashkëluftëtar i të ndjerit shprehet i shokuar me vrasjen e Currit. Tha se Bedriu ka qenë luftëtar i shquar dhe trim.
UCK