Per shkak te saj Ronaldo shenon gol

loading...

ronoo

loading...
Irina Shayk njëra ndër bukuroshet e cila shpesh nëpër rjetet sociale lavdrohet me fotot provokative. Kjo bukuroshe nga Rusia është njera ndër arsyet pse Cristiano Ronaldo shënon shumë mirë golat dhe në editorialin e fundit të xhiruar e tregon bukurin e saj.

loading...