Për pamje më natyrale, ndani flokët kur i lyeni

p-euml-r-pamje-m-euml-natyrale-ndani-flok-euml-t-kur-i-lyeni_hd-780x439

Flokët shumëngjyrëshe, që dukeshin si imitim i jashtëtokësorëve, kanë qenë në modë gjatë vitit të kaluar.

Nuk ka kaluar shumë kohë, që nga ato ditë, por në botën gjithnjë të ndryshueshme të modës, ato lloj flokësh, i përkasin të kaluarës.

Tani në modë kanë hyrë flokët natyrale, apo lyerje të thjeshta që duken si flokët e zakonshëm.

Për një pamje sa më natyrale, megjithëse me flokë të lyer, ekspertët kërkon që t’i ndani kur t’i lyeni dhe vëni në vend të rrafshët.

Pasi të lyhen, flokët nuk duhet të mblidhen në një vend, për një kohë sa të merr floku ngjyrën.

Flokët duhet ndarë në shtatë deri në dhjetë tufa, në mënyra që të lyhet volumi dhe majat, e jo edhe rrënja.

Ngjyra që merr floku në këtë formë, jep një pamje që duket shumë origjinale dhe e këndshme.