Për këtë vallëzim të Lindës, një “boss” i dhuroi 3 mijë euro (Video)

luu_1477391553-7884746Linda Morina e cila është bërë mjaft e përfolur në media, ditë më para ka fituar shumë Në një video të publikuar Linda shihet se si vallëzon mbi tavolina në një restorant në Mitrovicë. Sipas asaj që ka shkruar Linda, video është bërë para tri viteve dhe një “Boss” i kishte dhuruar asaj 3,000 euro për këtë vallëzim.