Për këtë arsye në Itali të gjithë e refuzojnë punën që paguhet 7 mijë euro në muaj


Në Itali ofrohet një punë njëvjeçare me rrogë 7 mijë euro në muaj, por janë të rrallë ata që e pranojnë.
Por për cfarë bëhet fjalë?

Një kompani italiane kërkon mjekë, elektriçistë, informaticienë dhe teknikë që të shkojnë 1 vit në Antarktidë.

Atyre u ofrohet një trajnim dhe rrogë 7 mijë euro me kusht që të punojnë një vit në polin e jugut.
Por të gjithë e refuzojnë për shkak të kushteve atmosferike.

Dita është shumë e ftohtë, ndërsa natën bëhet edhe më keq duke qenë se temperaturat arrijnë deri në 80 gradë minus.

Kompania kërkon 15 kandidatë deri në 13 qershor, por duket se do jetë e vështirë të gjejë 15 njerëz të gatshëm.
job-300x187_1463144089-4195131