Per cfare Islami flet Ali Ahmeti?! /Video/

Ali Ahmeti, lideri i BDI-së gjatë intervistës së tij në ORA NEWS tha se Shqiptarët duhet praktikuar islamin tradicional qe e kanë trashëguar nga të parët e tyre.

“Unë nuk jam për ndryshime, unë nuk jam për shpërfytyrime, të islamit, as në veshje po as edhe në pamje, Unë nuk kam nevojë që të vishem si një arab, unë nuk kam nevojë të vishem si një iranian, unë nuk kam nevojë të vishem si një egjiptian. Unë kam veshjen time tradicionale, nëse dua të shkoj në një dasmë vishem me veshjen kombëtare shqiptare, nëse dua të shkoj në një gazmend vishem me kollare, nëse dua të falem, falem sipas riteve që mi kanë të parët e mi. Zoti nuk ka nevojë për leshrat e mi që unë të lë mjekër deri këtu, as nuk ka nevojë për fustanella. Në Xhenet, në parajsë nuk shkohet as me mjekër as me fustanella, në parajsë, në Xhenet shkohet me zemër të bardhë me lutje dhe punë të mira që i bën për të tjerët, unë jam i përcaktuar për këtë mënyrë po gjithsecili ka mënyrën e vet të veprimit dhe mendimit”.

Ndiqeni Videon….

http://youtu.be/_4omaheC7Dw