Për 15 sekonda vjedhin makinën BMW (VIDEO)

The-two-brothers-from-Birmingham-could-steal-sports-cars-in-less-than-60-seconds-426x202

Për vetëm 15 sekonda, dy vëllezër kanë arritur të vjedhin një makinë të tipit BMW në një parking makinash në Ladywood të Birminghamit.
Fatmirësisht, kamerat e sigurisë bënë të mundur identifikimine personave dhe më pas u arrestuan dhe u dënuan me 4 vjet burg.
Dy vëllezërit për 15 sekonda arritën të çaktivizonin alarmin, thyenin xhamin dhe të vidhnin makinën.