PDK: Nuk i njohim këto institucione, i drejtohemi Kushtetueses

Enver Hoxhaj në emër të PDK-së pas mbajtjes së mbledhjes së Kryesisë, ka thënë se sot në Kuvend ka ndodhur uzurpimi i institucioneve dhe se PDK-ja nuk i njeh këto institucione,transmeton indeks.

Hoxhaj ka thënë se do t’i drejtohen Gjykatës Kushtetuese.