PD dhe LSI bëhen bashkë? Ç’po ndodh në faqen e Partisë Demokratike?

Po përflitet për një lëvizje dhe një as nën mëngë të LSI-së dhe më konkretisht të Ilir Metës, sa i takon një marrëveshjeje me PD-në, por nuk dihet se sa do të bëhen realitet këto fjalë që ngelen ende në kuadrin e thashethemeve.

Si për çudinë e të gjithëve, një e papritur është filmuar në faqen zyrtare në FB të Partisë Demokratike nga 360 Gradë.

Partia Demokratike ka promovuar LSI-në përmes këtij spoti në faqen e saj zyrtare. Me siguri ky promovim do të jetë një lapsus, ose një paralajmërim i një marrëveshje pas zgjedhore të dy palëve. Le të presim për të parë ç’do të ndodhë…