Pasuria 30 milionëshe e sekuestruar

Gazeta “Zëri” ka arritur ta sigurojë listën me emrat e politikanëve dhe biznesmenëve që u është sekuestruar pasuria nga Prokuroria e Shtetit në gjashtë muajt e fundit, pas dyshimeve se është për tuar në mënyrë të jashtëligjshme.
Shtëpi luksoze, fabrika, makineri pune, motele, xhirollogari bankare dhe shumë hektarë tokë, u janë sekuestruar me urdhër të Prokurorisë së Shtetit, shumë kosovarëve që i kanë përfituar në mënyrë të paligjshme./LajmeOnline/