Pastroni organizmin dhe humbni 2 kg për 1 ditë

Çdo mëngjes, njerëzit e fillojnë me një gotë çaj të ngrohtë. Disa me mjaltë, disa pa të, disa e pëlqejnë çajin e gjelbër, disa atë të zi, disa atë bimor. Të gjithë e dimë se aji është i dobishëm, por nuk dihet shumë rreth cilësisë së çajit të gjelbër.

Për më shumë, shumica nuk kanë dëgjuar për dietën me çaj, përkatësisht dietën me çaj të gjelbër dhe qumësht. Siç shkruan “HealthyFoodStar”, dieta me qumësht dhe çaj të gjelbër më shumë e popullarizuar te ata që dëshirojnë shpejtë të humbin në peshë dhe më pas e ruajnë peshën e vet

Çaji i gjelbër nuk është vetëm pije e shijshme që nuk krijon ndjenjën e urisë, por se është i shkëlqyeshëm për pastrimin e mbarë organizmit. Për një ditë dietë me qumësht dhe çaj të gjelbër mund të humbni 0,5 deri 2 kilogramë.

Dietën sugjerohet ta mbani një ditë, por jo më shpesh se dy herë në muaj. Kontradiktat e kësaj diete janë sëmundjet e veshkave dhe ulja e shtypjes. Pastroni organizmin dhe humbni 2 kg për 1 ditë