Pasi të mësoni këtë trik nuk do të flini pa një limon në çorape


Thembrat e pëlcitura pas dimrit të gjatë me siguri se janë diçka e tmerrshme para sezonit të sandaleve dhe shputave të hapura. Kremrat e ndryshme, piling, lyerje me krem dhe hilet e tjera shpeshherë kërkojnë shumë mund dhe të holla, e ndodh që të gjitha këto të mos japin fare rezultate.
Kështu mendoni për një zgjidhje tjetër natyrale dhe idealja është të zgjidhni limonin.

Për fillim, zgjidhni limonin që është mjaftueshëm i madh për t’jua mbuluar shputën, dhe e shtrydhni.

Nga lëngu i fituar vetes ia përgatisni një limonadë, e për rregullimin e thembrave ju nevojitet vetëm lëvorja.
Në fillim do të keni një ndjenjë të çuditshme, por shpejt do të mësoheni.

Kur ta keni pozicionuar limonin që të mbulojë pjesët e vrazhda, mbathni çorapen. Lëngu nga limoni do të ndikojë si piling kimik dhe do të heqë lëkurën e thatë.

Nevojitet që limonin ta lini të veprojë një orë, e do të ishte optimale ta mbani gjatë natës.
auto-op41462471170_1462479921-7732374