Pasi ta lexoni këtë, kurrë më nuk do ta vendosni portofolin mbrapa në xhep


Shpesh kur hipni në urban apo metro (për vendet jashtë) ju këshillojnë që portofolin tuaj të mos e mbani në xhepin mbrapa. Ka kudo hajdutë, apo jo? Por përveçse mund të bini “viktimë” në këto raste, është e dëmshme për shinën mbajtja e portofolit në xhepin pas.
“Askush nuk duhet të mbajë portofolin në xhepin e pasmë, je se mund t’ju vidhet, por për shkak se është shumë keq për shpinën tuaj, kur jeni ulur. Kur uleni mbi kuletën tuaj krijon një asimetri dhe çrregullim që shtrembëron legenin”, ka thënë Dr. Arnie Angrist për “Huffington Post”, transmeton Klan K.

Mbajtja e portofolit në xhepin pas mund të shkaktojë dhimbje edhe në këmbë. Nëse ju u drejtoni makinën për 30 minuta, do e kuptoni që nuk ndiheni rehat dhe këmba nga ana ku keni vënë portofolin do fillojë të mpihet”, ka thënë Dr. Mathew Ullom
pro