Pasi mësoi tradhëtinë e burrit, gruaja i bën atë që nuk e kishte parë as në ëndërr

Hakmarrjet e grave janë të rrezikshme. Sidomos, pasi zbulojnë se bashkëshorti i tyre i tradhëton. Në këtë moment, nuk ka as diplomaci dhe as fjalë, por vetëm veprime.

Rasti i një gruaje nga Anglia, e cila pasi morri vesh se burri kishte kohë që e tradhëtonte, u hakmor në mënyrën tradicionale ndaj të burrit të saj.

Ajo iu afrua makinës së burrit, një tip BMW dhe e shkatërroi atë.

Për fatin e saj të keq, e gjithë skena është e filmuar dhe e reja do të duhet të përgjigjet para ligjit për aktin e saj.