Pasagjerja nuk zbret nga avioni, policia e tërheq zvarrë (VIDEO)

Një pasagjere në fluturimin e linjës Detroit-San Diego, të kompanisë Delta Air ka detyruar policinë që ta zbres atë me forcë nga avioni. Kjo për shkak gruaja nuk ka respektuar rregullat e fluturimit dhe transportit të bagazheve. Siç duket në video, dy polic e kanë ngritur atë në ajër, duke e kapur nga duart dhe këmbët pasi në të kundërt ajo nuk pranonte të zbriste nga avioni.