Pasagjeri, grushta dhe shkelma ndaj shoferit te autobusit (VIDEO)

_Guy_attacks_bus_driver_because_door_hit_85970710_thumbnail

Të jesh një shofer autobusi nganjëherë përben rreziqe të parashikueshme. Kështu i ka ndodhur edhe këtij shoferi të një autobusi në Kore i cili ka ngrënë grushta dhe shkelma nga një pasagjer. Video është realizuar nga kamerat e sigurisë.