Pas së bijës u lidha me të ëmën e saj….

Punova deri në mbrëmje dhe mbet punë edhe për një ditë tjetër. Të nesërmen kur u paraqita në shtëpinë e tyre doli e ëma e saj.

Punova deri në mbrëmje dhe mbet punë edhe për një ditë tjetër. Të nesërmen kur u paraqita në shtëpinë e tyre doli e ëma e saj. Tha se e bija atë ditë ishte në fakultet. Pasi më tregoi se do të duhej ta kryeja punën që kishte mbetur, më tha, së pari, eja brenda dhe pije një kafe. Rrëfimi vazhdon