Pas rrahjes së nxënëses nga axha, plas skandali tjetër në shkollën e Ratkocit: Ja si profesorët u rrahën për t’i “nxënë” nxënëset…

vizite-ne-shkollen-e-mesme-ne-ratkoc-696x522-680x350-530x300Pas publikimit të videos ku shihej dhuna e ushtruar nga disa familjarë ndaj një 16 vjeçare, Sh.B. nxenese e klases s XI e Shkolles se mesme “12 Maji” në fshatin Ratkoc të Rahovec kanë reaguar edhe qytetarët e kësaj ane. Siç duket shumica e komenteve janë se vajza e ka meritur atë dhunë por një ish nxënës i kësaj shkolle ka reagur se problemet në këtë shkollë kanë filluar shumë më herët, para disa viteve, shkruan Botapress
.
KY ISH NXËNËS NGA FSHATI RATKOC TREGON SE GJËRAT KANË FILLUAR TË DALIN NGA KONTROLLI KUR DISA PROFESORË NË ATË SHKOLLË JANË RRAHUR NË MES VETE PËR DISA NXËNËSE TË ASAJ KOHE DHE ARSYEJA E KËSAJ RRAHJE ISHTE E TMERRSHME PASI EDHE PSE PROFESORËT ISHIN TË MARTUAR,
ATA NË SHKOLLËN KU PUNONIN KISHIN EDHE TË DASHURAT E TYRE, NXËNËSE TË KËSAJ SHKOLLE, SHKRUAN BOTAPRESS.
JA LETRA E KETIJ ISH-NXENESI NGA RATKOCI TE CILIN E KA SIGURUAR BOTAPRESS.jd0brag