Pas 50 vitesh martesë burri i rrëfeu gruas së tij se e kishte gënjyer gjithë jetën, por ajo…

Një çift të moshuarish jetonin vetëm në banesën e tyre në një fshat amerikan.
Ata ishin dashuruar që të rinj dhe pavarësisht të gjithë sfidave ata kishin ruajtur dashurinë e tyre edhe për mbi 50 vjet martesë.
Ata jetonin në varfëri, por çifti ishte mirënjohës që kishin njëri-tjetrin.
Një herë në javë, burri dhe gruaja me shume
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim