Pas 5 ditesh gjendete Florian Beqiri, arrestohen rrembyesit

427898_431460550251002_995239564_nSic eshte bere e ditur para 5 ditesh eshte rrembyer dymbedhjete vjeqari nga Shkupi Florian Beqiri. Ai eshte gjeture sot nga forcat speciale te Kosoves ne afersi te kufirit me Presheven. Ndaj Florianit  rrembyesit nuk kane perdorure dhune. Rrembyesit jane 2 djeme te moshes 17 vjeq nga Shkupi me iniciale M.H. dhe S.B