Pas 14 viteve, shkrimtari e gjen kuletën në formë të pazakonshme (Foto)

Një burrë kishte humbur kuletën e tij 14 vjet më parë.

Ishte shkrimtari Tim Burrows. Ai e ngatërroi kuletën e tij në një festival leximi në vitin 2003. Këto gjëra ndodhin nëpër festivale

Së fundmi, njeriu i quajtur Giles e ka kontaktuar Timin në Facebook. Ai tha se ai dhe shokët e tij e kanë gjetur atë që Timi e posedonte para kaq shumë viteve. Dhe jo vetëm kaq, ai rrëfeu se kanë marrë 10 euro për të blerë pije në një lojë të quajtur “Timonthy Burrows Challenge.”

Tim menjëherë e postoi në Twitter. Për Guardian Experience ai kishte shkruar se Giles dhe grupi i tij kishte tentuar disa herë të gjejnë Timin origjinal. Iu deshtën 15 vite për këtë gjë.

Giles i kishte thënë Timit: “Më vjen keq që ju informoj pas kaq shumë vitesh, unë do të pajtohesha me Karmën, duke paguar 10 dollarët që ju kam marrë në kuletë dikur.”

Ai gjithashtu mësoi më shumë për rregullat e lojës së pijeve çdo vit në emër të tij.