Pas 10 vitesh mbeti shtatzënë dhe shikoni çka i bën barkut (Foto)

Në rrjetet sociale janë publikuar disa foto të një çifti artistësh, ku ata po e prisnin fëmiun e tyre të parë pas 10 viteve martesë,Pas 10 vitesh mbeti shtatzënë dhe shikoni çka i bën barkut (Foto)

Ata duken aq të lumtur dhe lumturinë e tyre e shprehin me imazhe në barkun e nënës, ku gjithçka që bëjnë ata, dëshirojnë ta ndajnë me më të vogëlinnë që po e presin me padurim. /Kosovarja/