Parkimi më i keq ndonjëherë, vetura nuk u parkua nga femrat (Video)

Kjo video ka bërë xhiron e rrjetit. Një i moshuar 72-vjeçar në Melburn, Australi, ka bërë një ndër parkimet më të këqija në histori. Ai ka shkatërruar ç’të mundë. Pas publikimit të videos policia nisi një hetim dhe u zbulua se i moshuari