Paris Hilton dhe Hannah Ferguson, e bëjn nxehtë (Foto)

Në vitin 2005 Paris Hilton kishte marrë pjesë në reklamën e Carl Jr, ku e kishte lartë një veturë me asgjë tjetër në trup përveç rrobave të banjos dhe një hamburgeri gjigantë.

Nuk vonoi dhe ajo reklamë u bë hit botëror.

Ndërkohë tani 33 vjeçarja Hilton kësaj radhe e shoqëruar nga modelja e Sports Illustrated, Hannah Ferguson, kanë bërë reklamën e re të Hamburgerave për Carl Jr dhe është super e nxehtë.

Përfundimisht që pas kësaj reklame do të hani më shumë hamburger./Zeri/LajmeOnline/