Paratë e mallkuara: Ata që i prekën – vdiqën!

loading...

Vetëm dhjetë ditë para se t’i merrte 150 mijë dollarët që i gjeti në kopshtin e tij në McHenryju në Illinois, 51-vjeçari Wayne Sabaj vdiq nga komplikimet që ndërlidhen me diabetin.

f.0704191138244_m

loading...

Trupi e vdekur të babait e gjeti këtë të hënë në mbrëmje djali i tij, ndërsa babai i të vdekurit përfundoi në spital për shkak të një sulmi në zemër.

Sipas mediave amerikane, paratë e gjetura janë të mallkuara.

Sabaj i kishte gjetur paratë para dy vitesh. Së bashku me babanë gjetjen e lajmëruan në polici. Gjykata tha se nëse askush deri më 1 tetor 2012 nuk lajmërohet, ata mund të mbajnë para.

Për këtë raste janë lajmëruar dy persona. E para ishte fqinja që thoshte se paratë i kishte varrosur nëna e saj e çmendur, kështu që është vendosur që paratë të ndahen. Por, ajo vdiq në dhjetor 2012 dhe ndarja ende nuk është bërë.

Kështu, vendimi final për këto para ende nuk është marrë

loading...