Parashikimi i Baba Vangës: Roma dhe tërë Evropa do të bëhet e myslimanëve, ja në cilin vit…

Nëse i besojmë profecisë së bullgares së verbër, kontinenti i vjetër do të pësojë ndryshime të mëdha në dekadat e ardhshme.
Bullgarja Vangelija Gushter, e njohur me emrin e gjyshes Vanga, kishte bërë shumë parashikime, një pjesë e të cilave qysh gjatë jetës së saj ishin bërë realitet.
Një nga parashikimet që ende pritet të realizohet është se Evropa do të sundohet nga muslimanet.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim