Parashikimi Astrologjik i datës 28 shtator, nga Meri Shehu

Parashikimi Astrologjik i datës 28 shtator, nga Meri Shehu
Një shans për të rregulluar gabimet dhe për të bërë ndryshime. Çlirim nga lidhjet e vështira dhe bashkëpunimet e lodhshme. Sot Mërkuri dhe Virgjëresha do ju bëjë një lidhje 150 gradë me Uranin në Dash. Dhurata e kësaj lidhjeje midis dy planeteve është shansi i fundit para se të përballemi me rezultatet e gabimeve ose të një shansi të ri akoma në jetë per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim