Paralajmëron shkencëtari: Alienët janë në tokë, ja faktet…

jëri nga fizikanët më të mirë nuklear në Kanada ka pranuar se alienët tashmë janë në mesin tonë dhe se e vizitojnë Tokën rregullisht.

Stanton Friedman tha se jashtëtokësorët e kanë vizituar Tokën shumë herë dhe një ditë ata planifikojnë që t’i izolojnë njerëzit në Tokë.

Kliko per me shume info
Friedman, 82 vjeç, tha se qeveria i ka mbajtur sekret dëshmitë se alienët e kanë vizituar Tokën,