Paralajmërimi i motit nuk shkoi si duhet, shkaku i veshjes së prezantueses (Video)

auto_paralajmerimi-i-motit-780x4391456676278

Prezantuesja e motit në një televizion në Los Angeles, ka pësuar momentin e pakëndshëm, kur në fustanin e saj është paraqitur harta.

Liberte Chan, ka pasur një fustan të bardhë me vija të kuqe, në të cilin janë shfaqur imazhet, të cilat do duhej të dilnin në sipërfaqen e gjelbër, që ndodhet prapa saj,
Por, këtë situatë e ka bërë komike dhe më interesante kolegu saj, që është afruar dhe i ka dhënë setrën