Parakalimi që mbeti në histori!

vDimë që makinat ne shtrenjta, janë dhe të shpejta!

Por, ç’ndodh kur këto makina luksoze dhe shtrenjta, i parakalon një makinë që nuk vlen as sa një pasqyrë e tyre?

v35