Paraja, afrodiziak për seks

money-hungry2Edhe shkenca e konfirmon, paraja është nxitësi më i mirë në botë.

Njerëzit të cilët shqetësohen për gjendjen e tyre financiare më shumë kënaqen me seksin se sa njerëzit që shqetësohen në lidhje me paratë. Sipas shkencëtarëve të Univerisitetit të Newcastle, frekuenca e orgasmës tek femrat rritet me të ardhurat e partnerit. Deri në 63 përqind e meshkujve të pasur thonë se pasuria u “mundëson seks të mirë”, gjegjësisht seks me shumë vajza. Megjithatë, interesant është fakti se 88 përqindë e femrave thonë se paratë e bëjnë seksin më të mirë, gjegjësisht më kualitativ, thotë eksperti Robert Frank. Shkencëtarët nga Universiteti Warwick në Angli zbuluan se seksi për 99 përqind të njerëzve sjell më shumë lumturi se paratë. Megjithatë, seksi nuk plotëson nevojat tona psikologjike për intimitet dhe lidhje emocionale./Shqipmedia