Para 1 muaji u varros bashkë me të bijën që e vrau,por do te shokohesh se çfar tha gruaja e Sami Veselit

loading...

loading...

Para 1 muaji u varros bashkë me të bijën që e vrau,por do te shokohesh se çfar tha gruaja e Sami Veselit.

Në Dremjak të Ferizajt u varros para 1 muaji Sami Veseli bashkë me të bijën që e vrau vetë. Familjarët dhe miqtë e kanë një mirëkuptim për burrin që la të plagosur rëndë gruan.

Thonë se gjithë këtë e bëri për të ruajtur moralin

loading...