Panxhar, mollë, karotë : Lëngu i jetës, ja sëmundjet që parandalon

Lëngu i freskët i panxharit, mollës dhe karrotave është konsideruar si lëngu i jetës që në kohët e lashta në Kinë për shkak të vlerave të shumta ushqyese që mbart.

Ja përfitimet që merrni nëse e pini çdo mëngjes këtë lëng të freskët:

Parandalon zhvillimin e qelizave kancerogjene

Lufton radikalet e lira në trup

Parandalon sëmundjet e mëlçisë, pankreasit, veshkave

Trajton ulçerën e stomakut

Nxit sistemin imunitar Për të vazhduar me Recetën shtypenime mëposhtme…