Panik tek Piramida, klithmat dëshpëruese të vajzës “Edvin Kristaq Rama” (VIDEO)

screenshot-14_1475266994-4481103Sot në darkë përpara Piramidës në Tiranë, një vajzë rreth 23-24 vjeç ka qenë duke bërtitur në mënyrë të dëshpëruar emrin e kryeministrit Edi Rama. Nuk dihet se cila është kjo vajzë dhe cilat janë arsyet e këtij veprimi, pasi rreth saj ishin disa njerëz civilë si dhe dy policë. Vajza bërtiste me një zë të dëshpëruar fjalët ‘Edvin Kristaq Rama” për shumë herë me rradhë.