Panik ne fluturim, gjarpri 3 metra i varur te krahu i avionit (video)

 

Të mahnitur dhe disi të terrorizuar janë dukur pasagjerët e një avioni të linjës “Qantas”, që udhëtonin në drejtim të Port Moresby, kryeqytet i Papua Nova Guinea. Një piton i gjatë 3 metra ka mbetur përgjatë 2 orëve të udhëtimit në një krah të avionit.

Gjarpri i tipit “Amethystine”, një specie jo helmuese, është vërejtur prej pasagjerëve kur kishte kaluar një orë nga nisja në Carns. “Gjarpri mbeti i varur te krahu i avionit përgjatë të gjithë fluturimit, ndërsa në zbarkim u gjet i ngordhur”, ka shpjeguar një zëdhënës i “Qantas Airlindes Limited”.

http://www.youtu.be/lXZEqjqKQwQ