Panik në Durrës! Krijesa misterioze dhe të frikshme dalin në bregdet (FOTO)

Një i ri teksa ishte duke shëtitur ka parë këto krijesa, të cilat ishin të shumta në numër.
Në pamje të parë duken si gjarpër deti, por nuk dihet saktësisht se për çfarë bëhet fjalë. Një peshkatar që ka qenë aty pranë, ka bërë me dije se nuk janë gjarpër deti dhe nuk ka parë asnjëherë të tilla krijesa në këtë bregdet.

Për më tepër shikoni pamjet e mëposhtme.