Pamjet e frikshme të aksidenteve që ndodhin nëpër Shqipëri(VIDEO)

pamjengaaksidentet-770x428Aksidente të shumta ndodhin çdo ditë në Shqipëri dhe fatkeqësisht, disa prej tyre janë me pasoja të tmerrshme, me humbje jetësh, me viktima me mosha që variojnë, ndërsa të tjera përfundojnë vetëm me dëme materiale. Një video me pasoja nga aksidentet është bërë publike, ku sërish kërkohet që të respektohen rregullat e qarkullimit Videoja e mëposhtme tregon se çfarë ndodh kur nuk respektohet semafori. Ndiqni Videon ne Vazhdim :