Pamje të rënda: Ja çfarë ka pasur ky njeri në kokë (Video +18)


Doktoresha Sandra Lee, e njohur ndrysh si Dr Pimple Popperka ka publikuar një video ku shikohet një njeri që ka pasur në kokë një puçërr të mbushur me qelb. Puçrra që kishte madhësinë e një e një kumbulle është hequr me sukses. Video është publikuar më 31 dhjetor dhe deri më tani ka marrë 533 mijë klikime. Disa nga komentuesit janë shprehur se mënyra se si është hequr puçrra u dukej mjaft gazmore.